Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Legea in ancheta

Legea in ancheta
(0 voturi)
Miercuri, 04 Februarie 2009
Cazul Serghei Gorbunov, principalul suspect al jafului armat de acum o saptamana, a declansat o cercetare ce-i vizeaza pe sefii IPJ Brasov. O comisie i-a anchetat pe oamenii legii pentru proasta gestionare a cazului, dar si pentru ca politistii brasoveni nu au luat masuri de gasire a urmaritului general. Inspectorii Ministerului de Interne vor sa faca lumina cu orice pret mai ales ca periculosul infractor a locuit timp de aproape 1 an la nici 100 de metri de sediul IPJ Brasov.

Articole mai noi:

 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 28 martie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 28 martie
Jurnal 27 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 martie
Emisiune 27 martie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 27 martie
Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel