Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Luna scumpirilor

Luna scumpirilor
(0 voturi)
Vineri, 01 Iulie 2011
Luna iulie le aduce românilor scumpiri pe toată linia. Preţul pâinii va creşte cu 10%, carnea şi preparatele din carne se vor scumpi cu 5%, iar zahărul şi uleiul cu 3%. Şi curentul electric se scumpeşte începând de astazi, cu două până la 4,3 procente. Creşterea de preţ este explicată prin introducerea energiei verzi în sistem. Practic asta înseamnă că în factura finală plătită de fiecare consumator va fi inclus şi costul certificatelor verzi.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 899
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 3 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 3 februarie
Emisiune 3 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 februarie
Emisiune 2 februarie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 februarie
Jurnal 2 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel