Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Lupta cu bancile continua

Lupta cu bancile continua
(5 voturi)
Joi, 09 Iulie 2015
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului desfasoara controale la bancile care au acordat si ofera in continuare credite in franci elvetieni. Controalele vin ca urmare a numeroaselor sesizari, mai precis 2296 de la inceputul anului, prin care clientii reclama practicile abuzive. Seful ANPC Marius Dunca spune ca din pacate legea nu ii permite sa suspende activitatea de creditare a acestor institutii financiare insa va cauta toate posibilitatile pentru ca problemele celor care au credite in aceasta moneda sa ia sfarsit.

Articole mai noi:

Hits: 1252
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 noiembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 noiembrie
Emisiune 27 noiembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 27 noiembrie
Jurnal 24 noiembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 noiembrie
Emisiune 24 noiembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 24 noiembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting