Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Mai putini miei

Mai putini miei
(0 voturi)
Miercuri, 15 Aprilie 2009
Desi ne aflam in plina perioada pregatitoare Pastelui cand mielul este cel mai cautat produs pentru masa traditionala, locurile de sacrificare sunt goale. Daca in anii trecuti crescatorii veneau in numar mare la aceste puncte special amenjate pentru taiere, astazi acestia vin numai daca au cereri ferme. Pretul mare cu care carnea ajunge pe piata dar si perioada calendaristica nu sunt favorabile crescatorilor de ovine, astfel ca ciobanii nu vor mai avea profit ca in anii trecuti.

Articole mai noi:

Hits: 1086
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 26 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 26 ianuarie
Emisiune 26 ianuarie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 26 ianuarie
Jurnal 25 ianuarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 25 ianuarie
Emisiune 25 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 25 ianuarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel