Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Marturii ale timpului

Marturii ale timpului
(3 voturi)
Marţi, 18 August 2015
Scheiul va beneficia de un proiect de promovare si conservare a patrimoniului material si immaterial initiat de catre Agentia metropolitan Brasov. Mai exact 15 dintre cele 50 de troite ale junilor vor fi incluse in cadrul ca doua trasee turistice care isi mai propun sa accentueze caracterul pitoresc al zonei. Proiectul prevede si lansarea unui volum care sa cuprinda aceste rute turistice si care sa ofere informatii inedite despre istoria locului, iar organizatorii spera ca la finalul perioadei de implementare sa reuseasca includerea in pachetele turistice oferite de catre agentiile de profil.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1053
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu