Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Moment festiv

Moment festiv
(2 voturi)
Miercuri, 28 Mai 2014
Biserica Adormirea Maicii Domnului a fost neincapatoare pentru toti cei care au venit sa ia parte la ceremonia dedicate absolventilor clasei a XII-a a semnarului teologic dumitru staniloaie. Tinerii au avut ocazia sa le multumeasca profesorilor pentru rabdarea pe care au avut-o si pentru dorinta de cunoastere pe care l-au insuflat-o in toti acesti ani. Totul a culminat intr-un moment emotionant cand cheia liceului a fost inmanata generatiilor mai tinere.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 2085
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 6 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 6 februarie
Emisiune 6 februarie

(La Ţintă)
Emisiune 6 februarie
Jurnal 3 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 3 februarie
Emisiune 3 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel