Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Musica Barcensis ediţia a VII-a

Musica Barcensis ediţia a VII-a
(2 voturi)
Marţi, 21 Iunie 2016
Festivalul Musica Barcensis a ajuns deja la cea de-a VII-a ediţie şi ca de fiecare dată organizatorii propun publicului meloman o incursiune fascinantă în lumea muzicii clasice. Evenimentul se doreşte a fi o alternativă la concertele tradiţionale dar şi o modalitate de a experimenta patrimoniul cultural din jurul oraşului nostru. Festivalul se va desfăşura în perioada 26 iunie – 28 august în cadrul celor mai importante biserici fortificate din judeţ, primul concert fiind programat în oraşul Ghimbav.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 888
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu