Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Nascut a doua oara

Nascut a doua oara
(2 voturi)
Vineri, 03 Iunie 2011
Locuitorii fiecarei tari au propria imagine despre imigranti, care de cele mai multe ori nu este una pozitiva. Cei care au curajul sa inceapa o noua viata departe de casa trebuie sa lupte impotriva prejudecatilor existente in patria adoptiva, mereu cu gandul ca acasa situatia este mult mai rea. Este si cazul actorului brasovean Alexander Bibac, fugit din tara inainte de 1989, care in cartea lansata astazi la libraria Okian, “Jocul cu libertatea” povesteste intamplarile prin care a trecut de la plecarea sa.

Articole mai noi:

Hits: 820
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 octombrie
Emisiune 27 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 27 octombrie
Emisiune 26 octombrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 26 octombrie
Jurnal 26 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu