Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Natura s-a dezlantuit

Natura s-a dezlantuit
(0 voturi)
Joi, 11 Iunie 2009
Munca de-o viata a unei familii din cartierul Schei a fost naruita in urma ploii de aseara. Lucrarile la cartierul de vile de pe Coasta Vacii au provocat o alunecare de teren fara precedent in zona care a distrus zidul de sustinere a casei . Fara posibilitatea financiara de a reface peretele surpat, oamenii dorm in faneata si se gandesc cu disperare de unde vor face rost de banii necesari reparatiei, deoarece pensile lor cumulate nu depasesc 14 milioane lei vechi.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 796
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 octombrie
Emisiune 27 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 27 octombrie
Emisiune 26 octombrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 26 octombrie
Jurnal 26 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu