Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Ne hrănim din import

Ne hrănim din import
(1 vot)
Vineri, 11 Noiembrie 2011
Toamna se numără bobocii şi... scumpirile. După 4 luni de scădere, preţurile fructelor şi legumelor au crescut, pe masură ce recolta autohtonă este pe sfârşite. Aşa că în luna octombrie inflaţia a înregistrat o uşoara majorare. Cartofii, care ne-au ajutat până acum să avem cea mai scăzută inflaţie din ultimii 20 de ani, s-au scumpit cel mai mult: cu peste 7 procente într-o singură lună. Şi celelalte legume şi fructe costă cu 5 % mai mult, iar ouăle, cu aproape 6 procente.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 848
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 octombrie
Emisiune 27 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 27 octombrie
Emisiune 26 octombrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 26 octombrie
Jurnal 26 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu