Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Nereguli la casa de schimb

Nereguli la casa de schimb
(0 voturi)
Joi, 26 Februarie 2009
Garda Financiară a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov despre neregulile grave în contabilitatea firmei administrate de Valentin Candidatu. În paralel, Seviciul de Investigare a Fraudelor, din cadrul IPJ Braşov, s-a sesizat în legătură cu activitatea firmei. Poliţiştii vor să afle de unde provine suma de 400.000 de euro, care era în posesia angajaţilor casei de schimb în momentul atacului armat şi care depăşeşte cu mult nivelul obişnuit de încasări de peste săptămână al unei unităţi de acest gen.

Articole mai noi:

Hits: 941
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 octombrie
Emisiune 27 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 27 octombrie
Emisiune 26 octombrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 26 octombrie
Jurnal 26 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu