Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Nici dupa un an

Nici dupa un an
(0 voturi)
Marţi, 26 Ianuarie 2010
Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Laura Codruţa Kövesi, este nemultumita de felul in care a fost administrat dosarul dublului asasinat de la casa de schimb valutar, în contextul în care, după 12 luni de la comiterea atacului, procurorii încă mai aşteaptă rezultatul unor expertize. O soluţie în acest dosar ar fi putut sa fie dată destul de repede, mai ales că s-a solicitat ca procurorul de caz să fie degrevat de alte sarcini şi să se ocupe strict de cazul jafului armat.

Articole mai noi:

Hits: 790
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 octombrie
Emisiune 27 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 27 octombrie
Emisiune 26 octombrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 26 octombrie
Jurnal 26 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu