Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Noi vrem caldura !

Noi vrem caldura !
(0 voturi)
Joi, 22 Octombrie 2009
Noi vrem caldura ! Asta au cerut in aceasta dimineata in cor 250 de fagaraseni stransi in fata Prefecturii. In urma cu o saptamana toti locuitorii municipiului Fagaras au primit somatii de sistare a gazului din cauza neachitarii subventiilor guvernamentale catre firma de utilitati. Speriati de venirea iernii si de faptul ca vor sta tot sezonul rece fara caldura si apa calda in locuinte, oamenii s-au plans reprezentantului guvernului in teritoriu.

Articole mai noi:

Hits: 872
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 octombrie
Emisiune 27 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 27 octombrie
Emisiune 26 octombrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 26 octombrie
Jurnal 26 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu