Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Noroc cu carul

Noroc cu carul
(1 vot)
Marţi, 04 August 2009
Traficul pe DN1A la iesirea din Sacele spre Cheia a fost blocat in jurul pranzului ca urmare a producerii unui grav accident. Un camion militar Tatra ce transporta un buldozer s-a rasturnat. Din primele declaratii ale martorilor se pare ca masina de mare tonaj s-a angajat fara sa se asigure intr-o depasire, iar dupa ce franele au cedat, masina a intrat în copacii de pe margine, unul dintre acestia cazand pe un autotren. O familie din Constanta a scapat ca prin urechile acului de coliziunea frontala cu utilitara. Cei 3 militari se afla in prezent internati in spital cu multiple traumatisme, fracturi ale membrelor inferioare. Circulatia a fost blocata în ambele sensuri timp de cateva ore.

Articole mai noi:

Hits: 902
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 octombrie
Emisiune 27 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 27 octombrie
Emisiune 26 octombrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 26 octombrie
Jurnal 26 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu