Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Nu scapam de borduri

Nu scapam de borduri
(0 voturi)
Vineri, 13 Martie 2009
Mare atentie soferi! Bordurile ce limiteaza benzile de circulatie pe DN1, Ghimbav - Codlea nu vor fi indepartate, ba din contra. Reprezentantii Ministerului Transporturilor au decis ca si in judetul nostru se poate adapta sistemul de borduri existent pe ruta Bucuresti – Otopeni. Desi in zona au fost semnalate numeroase accidente rutiere din cauza semnalizarii defectuoase, autoritatile se incapataneaza si nu vor sa renunte la faimoasele borduri limitatoare marca Videanu.

Articole mai noi:

Hits: 1051
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 28 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 28 septembrie
Jurnal 28 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 28 septembrie
Emisiune 28 septembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 28 septembrie
Jurnal 27 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 septembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting