Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Nu scapam de borduri

Nu scapam de borduri
(0 voturi)
Vineri, 13 Martie 2009
Mare atentie soferi! Bordurile ce limiteaza benzile de circulatie pe DN1, Ghimbav - Codlea nu vor fi indepartate, ba din contra. Reprezentantii Ministerului Transporturilor au decis ca si in judetul nostru se poate adapta sistemul de borduri existent pe ruta Bucuresti – Otopeni. Desi in zona au fost semnalate numeroase accidente rutiere din cauza semnalizarii defectuoase, autoritatile se incapataneaza si nu vor sa renunte la faimoasele borduri limitatoare marca Videanu.

Articole mai noi:

Hits: 813
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 octombrie
Emisiune 27 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 27 octombrie
Emisiune 26 octombrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 26 octombrie
Jurnal 26 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu