Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

O cariera militara

O cariera militara
(2 voturi)
Joi, 19 Martie 2009
Tinerii din ziua de azi cauta in primul rand siguranta unui loc de munca. Cine le poate oferi o cariera onorabila daca nu armata romana. Centrul Militar Zonal a organizat o lectie deschisa despre datoria militara, adresata tinerilor din clasele a 7 si a 8-a in vederea recrutarii pentru liceele militare. Contrar tuturor opiniilor, desi munca sub arme este plina de riscuri si prost platita, tinerii se indreapta inca spre viata cazona.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1398
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 1 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 martie
Emisiune 1 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 1 martie
Emisiune 29 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 29 februarie
Jurnal 29 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 29 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting