Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

O mana de ajutor

O mana de ajutor
(0 voturi)
Miercuri, 11 Mai 2011
Daca guvernantii nu fac mai nimic pentru integrarea in munca a tinerilor si a somerilor, exista firme care au depus proiecte si au obtinut fonduri europene pentru acest lucru. Un astfel de proiect se va desfasura si in Brasov, urmand ca in cadrul acestuia 300 de persoane sa beneficieze de evaluare si consiliere privind oportunitatile oferite de piata muncii. 90% dintre persoane vor fi selectate sa participe la activitati specifice de tip job - club, iar 50 ditre acestea vor beneficia si de servicii de consultanta.

Articole mai noi:

Hits: 582
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 februarie
Jurnal 26 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 februarie
Emisiune 25 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 25 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 23 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting