Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Obezitatea, o problema actuala

Obezitatea, o problema actuala
(0 voturi)
Joi, 11 Iulie 2013
Obezitatea reprezinta una dintre marile probleme cu care se confrunta omenirea in ultimii ani. In lume exista peste un miliard de persoane adulte supraponderale, dintre care cel putin 300 de milioane de adulti sunt obezi. Daca in China, Japonia si in unele tari africane procentul acestora este mic, sub 5%, in uniunea europeana, obezitatea infantile atinge proportii alarmante, inregistrandu-se 14 milioane de copii sunt supraponderali iar numarul acestora creste anual cu 400.000. Din fericire, medicina evolueaza iar intervenţiile de chirurgie bariatrică pe cale laparoscopică reprezinta sansa pentru o viata normala.

Articole mai noi:

Hits: 1120
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 30 septembrie

(BV-01-ADE)
Emisiune 30 septembrie
Jurnal 29 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 29 septembrie
Emisiune 29 septembrie

(Punctul pe I)
Emisiune 29 septembrie
Emisiune 28 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 28 septembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting