Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Oi rezidentiale...

Oi rezidentiale...
(0 voturi)
Marţi, 21 Iulie 2009
Transhumanta mioarelor nu se mai face la munte ci ….la oras. O turma de cateva sute de oi a ajuns sa pasca lucerna de pe terenul Institutului Cartofului din cartierul Bartolomeu. Localnicii din zona s-au plans de mirosul si mizeria facute de acestea, dar si de faptul ca exista riscul de a fi atacati in orice moment de cainii ce pazesc mioarele.

Articole mai noi:

Hits: 1067
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 5 decembrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 5 decembrie
Jurnal 5 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 5 decembrie
Emisiune 5 decembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 5 decembrie
Jurnal 4 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 4 decembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting