Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Otrava din bucate

Otrava din bucate
(0 voturi)
Joi, 21 Martie 2013
Scandalurile alimentare din ultima vreme ne-au pus serios pe gînduri. Nu mai ştim ce mîncăm, după ce vedem că şi cele mai sigure alimente par a fi un pericol. Legume, carne, lapte, ouă, toate ne ameninţă sănătatea. Dar nutriţioniştii ne avertizează de ani de zile asupra otrăvurilor din farfurie. Iată care sînt alimentele pe care e bine să nu le mîncăm niciodată, mai ales acum, în Postul Mare, cînd încercăm să ne curăţăm organismul de toxine, mîncînd mai multe verdeţuri şi mai puţină carne.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1097
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 30 noiembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 30 noiembrie
Emisiune 30 noiembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 30 noiembrie
Emisiune 29 noiembrie

(Punctul pe I)
Emisiune 29 noiembrie
Emisiune 28 noiembrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 28 noiembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting