Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Pacaliti de primarie

Pacaliti de primarie
(0 voturi)
Luni, 28 Februarie 2011
Vanzatorii de martisoare sunt suparati pe municipalitate si iau tot mai in serios varianta renuntarii la comercializare. Bucurosi ca au prins un vad bun, oamenii au scos din buzunare cate 15 milioane, bani care le-ar fi permis vanzarea pe strada Republicii. Din pacate comunitarii i-au alungat trimitandu-I sa vanda in Piata Star unde au platit din nou, de aceasta data, cate 4 milioane, pretul unei tarabe.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 989
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 30 septembrie

(BV-01-ADE)
Emisiune 30 septembrie
Jurnal 29 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 29 septembrie
Emisiune 29 septembrie

(Punctul pe I)
Emisiune 29 septembrie
Emisiune 28 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 28 septembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting