Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Pascal Bruckner la Brasov

Pascal Bruckner la Brasov
(2 voturi)
Vineri, 29 Iulie 2011
Viaţa culturală braşoveană a avut parte de un eveniment de excepţie: librăria Ştefan Octavian Iosif a găzduit lansarea cărtii "Paradoxul Iubirii" apartinând binecunoscutului scriitor de talie internaţională Pascal Bruckner. Romancier şi eseist, dar şi profesor la Institutul de Ştiinţe Politice din Paris şi colaborator al câtorva ziare si edituri importante din Franţa, autorul a mai lansat câteva titluri de succes şi în ţara noastră: Iubirea faţă de aproapele, Hoţii de frumuseţe, Luni de fiere, Căpcăunii anonimi. În interviul acordat în exclusivitate postului nostru Pascal Bruckner ne-a împărtăşit din tainele scrisului în secolul XXI.

Articole mai noi:

Hits: 1024
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 30 septembrie

(BV-01-ADE)
Emisiune 30 septembrie
Jurnal 29 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 29 septembrie
Emisiune 29 septembrie

(Punctul pe I)
Emisiune 29 septembrie
Emisiune 28 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 28 septembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting