Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Paul Caracudă, erou fara voie

Paul Caracudă, erou fara voie
(2 voturi)
Luni, 28 Iunie 2010
Si cerul a plans in aceasta dupa amiaza pentru tanarul militar brasovean decedat in Afganistan in cursul saptamanii trecute. Familia, sute de colegi si prieteni s-au despartit cu greu de eroul national ucis intr-un razboi crud care nu ne apartine . Ironia sortii a facut ca sublocotenentul post mortem Paul Caracuda sa fie inmormantat la doar cativa centimetrii de camaradul sau sublocotenentul Sandu Valerica Leu ucis in urma cu mai putin de o luna in acelasi conflict.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 856
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 2 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 februarie
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI

(Ştirile Nova)
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI
Jurnal 1 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 februarie
Emisiune 1 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 1 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel