Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Piesa: "reabilitarea"

Piesa: "reabilitarea"
(0 voturi)
Marţi, 09 Aprilie 2013
Teatrul Dramatic a intrat in reabilitare. Foaierul, Sala Mare si alte spatii vor fi reparate si isi vor schimba infatisarea. Si scaunele vor fi inlocuite cu unele mai comode si mai usoare. Cu toate ca va fi redus numarul de locuri, edilii doresc sa modifice pozitionarea lor, pentru a se usura accesul. Lucrarile vor costa 2.380.000 de lei si trebuie finalizate pana in luna noiembrie atunci cand se va organiza Festivalul de Dramaturgie .

Articole mai noi:

Hits: 1115
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 23 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 23 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 februarie
Emisiune 22 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 februarie
Jurnal 22 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting