Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Piraţii printre noi

Piraţii printre noi
(2 voturi)
Miercuri, 24 Octombrie 2012
Piraţii din Caraibe au sosit la Braşov şi vor da o mare reprezentaţie. Acrobaţii în aer sau în apă, jonglerii, dresură de foci, o paradă a hipopotamilor şi crocodililor lungi de 3 metri, a şerpilor anaconda, rechinilor sau a unor uriaşe ţestoase de mare, dar şi întregul echipaj de piraţi îi vor încânta pe cei mici într-un show incendiar, pe durata a aproape două ore.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 852
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 februarie
Jurnal 26 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 februarie
Emisiune 25 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 25 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punctul pe I)
Emisiune 23 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting