Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Planuri pentru Zoo

Planuri pentru Zoo
(1 vot)
Luni, 27 Iulie 2015
Grădina Zoologică se mândreşte cu doi noi locatari care cu siguranţă vor deveni vedete. Este vorba despre un pui de lama născut în urmă cu câteva zile dar şi un pui de căprioară donat de către un braşovean. Dar acestea nu sunt singurele elemente de noutate pe care municipalitatea le-a pregătit pentru vizitatori. În perioada următoare, ţinând cont de recomandările Federaţiei Grădinilor Zoologice şi Acvariilor vor fi aduse o serie de specii deosebite precum ursul cu ochelari originar din Anzi sau chiar exemplare de panda roşu.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1222
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 30 septembrie

(BV-01-ADE)
Emisiune 30 septembrie
Jurnal 29 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 29 septembrie
Emisiune 29 septembrie

(Punctul pe I)
Emisiune 29 septembrie
Emisiune 28 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 28 septembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting