Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Pregătiţi pentru orice situaţie

Pregătiţi pentru orice situaţie
(0 voturi)
Miercuri, 12 Octombrie 2011
România se află printre statele care prezintă un risc foarte ridicat de producere a unor dezastre naturale, într-un clasament al ONU din anul 2010, pe acelaşi loc cu Afganistanul, Guatemala, Iranul, Pakistanul, Peru, Filipine şi Uzbekistan. Inundaţiile şi seceta se numără printre cele mai frecvente dezastre care au afectat populaţia globului. De ziua Internaţională pentru reducerea riscurilor dezastrelor naturale, cei de la ISU i-au învăţat pe copii ce trebuie să facă în astfel de situaţii.

Articole mai noi:

Hits: 1235
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 26 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 26 ianuarie
Emisiune 26 ianuarie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 26 ianuarie
Jurnal 25 ianuarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 25 ianuarie
Emisiune 25 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 25 ianuarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel