Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Primul parc verde

Primul parc verde
(2 voturi)
Marţi, 02 Septembrie 2014
Parcul Industrial Carfil va deveni primul parc industrial din Romania, alimentat cu energie verde! Ca urmare a dezvoltarii pietelor de energie, in special a celei de energie regenerabila, si in contextul in care Guvernul Romaniei a elaborat noua schema de ajutor si incurajare a investitiilor in acest domeniu, Parcul Industrial Carfil anunta intrarea in ultima etapa a negocierilor in vederea realizarii unei investitii de aproximativ 3.150.000 lei in producerea de energie electrica prin amplasarea de panouri fotovoltaice pe acoperisurile halelor pe care le detine..

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 843
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 22 iunie

(Faţă în faţă)
Emisiune 22 iunie
Jurnal 22 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 iunie
Emisiune 22 iunie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 22 iunie
Emisiune 21 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 iunie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu
banner_fineco4.png