Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Prinsi in flagrant

Prinsi in flagrant
(1 vot)
Joi, 30 Ianuarie 2014
Au fost prinsi hotii care furau din pietele brasovene. Politistii locali i-au gasit azi noapte in flagrant pe trei saceleni care au patruns in Piata Dacia prin escaladarea gardului si cu ajutorul unei barde au forţat uşile de acces a două societăţi comerciale din care au sustras mai multe produse cosmetice şi sume de bani. Persoanele au fost imobilizate, conduse şi predate împreună cu bunurile şi valorile găsite asupra lor, lucrătorilor Secţiei 3 Poliţie Braşov, pentru continuarea cercetărilor şi stabilirii cu exactitate a întregii activităţi infracţionale.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1043
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 21 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 februarie
Emisiune 21 februarie, partea a II-a

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 februarie, partea a II-a
Emisiune 21 februarie, partea 1

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 februarie, partea 1
Emisiune 20 februarie

(Faţă în faţă)
Emisiune 20 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting