Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Proiecte pentru 2014

Proiecte pentru 2014
(1 vot)
Joi, 05 Decembrie 2013
Spitalul judetean mai are de achitat datorii in valoare de 2,8 milioane de lei, dintre care 2 milioane trebuie sa vina de la casa de asigurari de sanatate, pe concediile medicale neplatite din 2008. Asta in conditiile in care la inceputul lunii aprilie datoriile unitatii medicale treceau de 9 milioane lei. Conducerea spune ca in urmatoarele 3 luni nu vor mai exista arierate si se gandeste chiar la noi investitii in 2014.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1028
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu