Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Reamenajări la teatru

Reamenajări la teatru
(1 vot)
Miercuri, 10 August 2011
Teatrul Dramatic va arata ca odinioara. Dupa lucrarile efectuate la partea administrativa si sala Studio, acum muncitorii au trecut la refacerea fatadei si a arhitecturii peisagistice. De la darea în folosinţă în anul 1959, aici nu s-a mai intervenit. Pereţii miroseau a mucegai, tencuiala cadea, iar centrala termică era deja un adevărat pericol. Pentru acest an bugetul alocat lucrărilor de reamenajare a Teatrului „Sică Alexandrescu” este de 450.000 de lei.

Articole mai noi:

Hits: 984
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 21 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 septembrie
Emisiune 21 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 septembrie
Emisiune 20 septembrie

(Ştirile Nova)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 19 septembrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 19 septembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting