Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

S-au săturat de portocalii

S-au săturat de portocalii
(0 voturi)
Luni, 16 Ianuarie 2012
Românii s-au săturat de situaţia în care guvernanţii au adus ţara iar după ani de tăcere au luat atitudine. Scânteia declanşării acţiunilor de stradă a reprezentat-o plecarea medicului Raed Arafat de la ministerul sănătăţii. La fel ca în 1989, braşovenii au ieşit în stradă unde şi-au strigat nemulţumirile. Jos Guvernul, jos Boc sau îl vrem pe Arafat au fost lozincile care s-au auzit în Piaţa Sfatului, în faţa prefecturii, a primăriei şi a sediului PD-L.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 728
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 octombrie
Emisiune 22 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu