Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Saguna in "flacari"

Saguna in "flacari"
(0 voturi)
Vineri, 20 Februarie 2009
O sala de curs de la Colegiul National Andrei Saguna a fost astazi cuprinsa de flacari si intreaga unitate de invatamant a fost evacuata. Din pacate un elev a ramas in clasa si s-a intoxicat cu fum. Un echipaj SMURD l-a preluat si l-a transportat imediat la spital. Din fericire, de aceasta data nu a fost decat o aplicatie la care au participat echipaje de intervenţie ale Detaşamentului 1 Pompieri, în colaborare cu cei de la SMURD şi IPJ Braşov.

Articole mai noi:

 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 29 mai

(Ştirile Nova)
Jurnal 29 mai
Jurnal 26 mai

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 mai

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel