Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Saracia face victime

Saracia face victime
(0 voturi)
Luni, 20 Iulie 2009
Sfarsit cumplit pentru un barbat de 33 de ani din Feldioara. Fara un loc de munca, tata al unei fetite de 11 ani, Florin Stoica a avut neinspirata idée de a fura cupru pentru valorificare dintr-un transformator. O clipa de neatentie i-a adus moartea, trupul sau fiind strapuns de 120.000 de wolti. Echipa Smurd sosita la fata locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Din cauza incidentului 4 localitati din zona au ramas pentru cateva ore fara curent electric.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1153
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 28 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 28 septembrie
Jurnal 28 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 28 septembrie
Emisiune 28 septembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 28 septembrie
Jurnal 27 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 septembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting