Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Sarbatoare la catedrala

Sarbatoare la catedrala
(2 voturi)
Miercuri, 03 Aprilie 2013
Catedrala Adormirea Maicii Domnului gazduieste pana in 8 aprilie moastele sfintilor Pantelimon si Nectarie dar si crucea in care este montata o bucatica din Sfanta Cruce. Moastele au fost aduse din Grecia, iar dupa Brasov acestea vor ajunge in Sibiu. Sfîntul Pantelimon este considerat ocrotitorul medicilor si tamaduitor al bolnavilor, fiind un model de doctor, slujitor si crestin, in timp ce Sfîntul Nectarie atrage prin multimea minunilor savarsite mai ales vindecări de cancer si alte boli grave, ce se realizeaza la moastele sale.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 786
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 18 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 18 octombrie
Jurnal 15 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu