Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Scenariu de faliment

Scenariu de faliment
(0 voturi)
Vineri, 10 Iulie 2009
Sindicalistii cailor ferate romane ameninta cu proteste de aploare in luna august. Motivele se refera la desele intarzieri salariale precum si injumatatirea acestora dar si iminentele disponibilizari anuntate de catre conducerea Ministerului Transporturilor . Prezent la Brasov, ministrul Radu Berceanu a tinut sa calmeze spiritele spunand ca locul de munca si-l pot pierdem cei cu salarii nejustificat de mari din administratia CFR .

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 765
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 octombrie
Emisiune 22 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu