Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Schela contra voturi

Schela contra voturi
(0 voturi)
Marţi, 26 Iunie 2012
Braşovenii care locuiesc în două blocuri de la Uzina 2 au fost păcăliţi de Primărie. Cu o săptămână înainte de alegeri muncitorii au montat schele pentru a putea începe lucrările de reabilitare. Li s-a promis oamenilor că nu vor plăti nimic. De atunci aceştia aşteaptă să fie demarată lucrarea. Întrebaţi, reprezentanţii Primăriei ridică din umeri şi susţin că cele doua imobile nu figurează pe lista programului de reabilitare.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 546
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 19 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 19 iulie
Emisiune 19 iulie

(Replica Braşovului)
Emisiune 19 iulie
Emisiune 18 iulie p1

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p1
Emisiune 18 iulie p2

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 iulie p2

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel