Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Sigiliul, garantia originalitatii

Sigiliul, garantia originalitatii
(0 voturi)
Marţi, 31 Mai 2011
Inca din cele mai vechi timpuri sigiliul a reprezentat un element important in viata cotidiana. Avand la inceput functia de garantare a secretului si de asigurare a autenticitătii actului prin însemnele pe care le poarta, el ajunge un mijloc de identificare a emitentului în timp si spatiu, putând fi vorba atât de o persoană, cât si de o institutie. O data cu trecerea timpului pecetile devin adevarate opera de arta atat prin complexitatea modelelor gravate cat si prin calitatea lucrarii. De aceea muzeul „Casa Mureşenilor“ gazduieste in aceasta perioada expoziţia „Sigiliul, garanţia originalităţii“, cuprinzînd colecţia de sigilii şi peceţi a familiei Mureşenilor.

Articole mai noi:

Hits: 952
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 2 februarie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 februarie
Jurnal 2 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 februarie
Emisiune 2 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 februarie
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI

(Ştirile Nova)
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel