Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Solidaritate pentru SMURD

Solidaritate pentru SMURD
(3 voturi)
Vineri, 13 Ianuarie 2012
După protestele din stradă de la Cluj-Napoca si Târgu-Mures, sute de mii de oameni îndeamnă în continuare la acţiuni de susţinere a SMURD şi a medicului Raed Arafat. Nici Braşovul nu se dezice de aceste acţiuni şi în această seară piaţa sfatului va fi locul în care se vor strânge sute de oameni. Totodată oamenii refuză adoptarea noii legi a sănătăţii pe care nu o consideră binevenită în aceste vremuri pentru România.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 542
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 iulie
Emisiune 22 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 22 iulie
Emisiune 22 iulie

(Zona Neutră)
Emisiune 22 iulie
Jurnal 19 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 19 iulie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel