Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Speranţă pentru Flavia

Speranţă pentru Flavia
(3 voturi)
Luni, 04 Februarie 2013
Leucemia este o boala necrutatoare care loveste indiferent de varsta. Se nasc povesti cutremuratoare si pline de dramatism imediat dupa momentul diagnosticarii cu aceasta boala. Dar cu toate acestea exista si o urma de speranta daca se aplica un tratament corespunzator care de cele mai multe ori este foarte costisitor. In aceasta situatie se afla si micuta Flavia al carei caz a fost prezentat la radio Nova FM de colega noastra Roxana Oprea. Exista multi oameni de bine in judet care vor organiza pe 7 februarie un eveniment caritabil destinat stragerii de fonduri pentru continuarea tratamentului.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 806
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 octombrie
Emisiune 22 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu