Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Stafeta veteranilor

Stafeta veteranilor
(4 voturi)
Luni, 07 Septembrie 2015
“Ştafeta Veteranilor“, a ajuns la Brasov. Evenimentul este organizat în contextul Anului Veteranilor de Război şi al sărbătoririi, la 25 octombrie, a Zilei Armatei Române. „Ştafeta Veteranilor“, purtată de militarii din „Grupul Invictus România“ va pleca maine, către următoarea destinatie, Sfîntu Gheorghe, de la sediul comandamentului Brigăzii 2 Vînători de Munte „Sarmizegetusa“.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1211
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 26 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 26 ianuarie
Emisiune 26 ianuarie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 26 ianuarie
Jurnal 25 ianuarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 25 ianuarie
Emisiune 25 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 25 ianuarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel