Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Stop indiferentei

Stop indiferentei
(0 voturi)
Vineri, 13 August 2010
Organizatiile care lupta pentru drepturile animalelor trag un nou semnal de alarma asupra obligatiei pe care o avem de a stopa fenomenul abandonului, raspandirii si inmultirii cainilor fara stapan. Deasemenea iubitorii necuvantatoarelor sunt de parere ca este inuman ca intr-un oras modern sa fie ucisi cu brutalitate peste 30.000 de caini , atunci cand este mult mai ieftin sa ii sterilizezi astfel ajutand la disparitia animalelor nedorite de pe domeniul public.

Articole mai noi:

Hits: 832
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 3 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 decembrie
Jurnal 2 decembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 decembrie
Emisiune 2 decembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 2 decembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu