Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Sub semnul intrebarii

Sub semnul intrebarii
(0 voturi)
Vineri, 13 Noiembrie 2009
Incepand de astazi bugetarii sunt obligati conform legii sa isi ia intre 6 si 12 zile de concediu fara plata. In timp ce unitatile medicale se confrunta cu lipsa de personal, profesorii trag un real semnal de alarma asupra acestei situatii incredibile. Scolile nu se pot inchide timp de 4 zile pe luna iar materia nepredata poate sa constituie un subiect de bacalaureat , test olimpic sau teza. Din aceasta cauza sindicalistii din invatamant ameninta cu proteste dar si cu actionarea in judecata a guvernului BOC. 

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 938
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 22 martie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 martie
Jurnal 22 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 martie
Emisiune 22 martie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 martie
Emisiune 22 martie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 22 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel