Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Suleyman vine in toamna la NOVA TV

Suleyman vine in toamna la NOVA TV
(13 voturi)
Vineri, 09 August 2013
Dupa colectiile ''Luxury'' si ''Noblesse'', ce s-au bazat pe o gama cromatica rafinata, materiale luxoase si foarte elegante, combinatii de croieli clasice cu linii moderne, noua colectia semnata Adela Diaconu este inspirata de Turcia orientala si poarta farmecul acesteia. Principala tema de inspiratie este serialul de succes “Suleyman Magnificul”, care a fermecat si milioane de romani. Adela a aflat astfel ca serialul a lansat curente in moda. De exemplu, in Istanbul femeile au inceput sa caute de zor sau sa le ceara croitorilor rochii precum cele din film, hainele din serial au ajuns sa remodeleze tinutele tinerelor turcoaice si sa reaminteasca de partea romantata a glorioasei epoci a sultanului Suleyman.

Articole mai noi:

Hits: 1208
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 26 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 26 ianuarie
Emisiune 26 ianuarie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 26 ianuarie
Jurnal 25 ianuarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 25 ianuarie
Emisiune 25 ianuarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 25 ianuarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel