Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Tabara meseriasilor hairstylisti

Tabara meseriasilor hairstylisti
(3 voturi)
Vineri, 28 August 2015
Curtea castelului Bran s-a transformat in salon de coafura astazi. Localnicii si turistii au fost invitati la schimbari de look de catre tinerii care si-au perfectionat abilitatile pe parcursul ultmei saptamani in Tabara Meseriasilor din Tara lui Andrei, proiect prin care OMV Petrom ajuta elevii din scolile profesionale si liceele tehnologice sa fie mai bine pregatiti pentru piata muncii. Aceasta este a treia tabara tematica dintr-un program mai amplu, adresat tuturor celor care vor sa invete cum sa fie profesionisti in domeniul pe care si l-au ales.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 858
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 15 iulie

(Zona Neutră)
Emisiune 15 iulie
Jurnal 15 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel