Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Tainele acvariului

Tainele acvariului
(3 voturi)
Joi, 02 August 2012
Tainele Universului în care trăim, simboluri care au marcat existenţa oamenilor din cele mai vechi timpuri, cum ar fi cheia sau molia le regăsim în aceste zile în lucrările pline de profunzime ale tinerei artiste Claudia Niculescu. La 20 de ani, aceasta este studentă a facultăţii de istorie a artei din cadrul Universităţii din Viena şi spune ca picturile create de ea reprezintă trăiri care i-au marcat copilăria.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1313
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 23 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 23 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 februarie
Emisiune 22 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 februarie
Jurnal 22 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting