Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Târgul de mărţişoare

Târgul de mărţişoare
(3 voturi)
Joi, 25 Februarie 2016
Începând de astăzi, braşovenii sunt aşteptaţi la târgul de mărţişoare. Comercianţii, au venit în acest an cu o ofertă diversificată, căreia cu greu îi poţi rezista. Mici bijuterii făcute manual, din scorţişoară, ghindă sau chiar piele înveselesc aleea din parcul Titulescu. Chiar şi cei care nu au venit să cumpere, au recunoscut că primăvara începe să se arate la Braşov.

Articole mai noi:

Hits: 594
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 iulie
Emisiune 22 iulie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 22 iulie
Emisiune 22 iulie

(Zona Neutră)
Emisiune 22 iulie
Jurnal 19 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 19 iulie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel