Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Tentativa de jaf

Tentativa de jaf
(0 voturi)
Vineri, 17 Iulie 2009
Seria jafurilor armate continua din pacate in orasul nostru. La orele pranzului, o sucursala a unei banci de pe Calea Bucuresti a fost atacata de un individ ramas necunoscut pana la aceasta ora. La momentul jafului in incinta se aflau casiera si o clienta care dorea sa ridice suma de 50.000 de euro. Surse neoficiale spun ca de fapt femeia era tinta atacului si nu banca, deoarece atacatorul nu a luat niciun ban din caserie. Speram ca acest caz sa fie rezolvat operativ, mai ales ca de ieri politia brasoveana are un nou sef.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 897
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 2 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 februarie
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI

(Ştirile Nova)
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI
Jurnal 1 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 februarie
Emisiune 1 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 1 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel