Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Transfăgărăşan 2011

Transfăgărăşan 2011
(3 voturi)
Miercuri, 20 Iulie 2011
Dacă ar trebui să spunem în câteva cuvinte, atunci Transfăgărăşanul este doar drumul care traversează munţii Făgăraş şi uneşte Muntenia de Ardeal. Dar de fapt, Transfăgărăşanul este mai mult de atât. Este drumul care atinge o altitudine de 2042 de metri, în Căldarea Glaciară Bâlea. Are două benzi care se întind pe o lungime de 92 de kilometri. Din cauză nenumăratelor serpentine cu maşina viteza medie este de cel mult 40 km la oră. Apoi, pe întregul traseu sunt construite 27 de viaducte şi poduri şi cel mai lung tunel de la Capra la Bâlea Lac, de 887 de metri, care străbate muntele Paltinul, un loc pe care-l puteţi vizita în concediul de anul acesta. Imaginile următoare vorbesc de la sine.

Articole mai noi:

Hits: 1327
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 6 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 6 februarie
Emisiune 6 februarie

(La Ţintă)
Emisiune 6 februarie
Jurnal 3 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 3 februarie
Emisiune 3 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel