Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Ultimul zbor

Ultimul zbor
(2 voturi)
Miercuri, 09 Aprilie 2014
Centrul Cultural Reduta gazduieste in aceasta perioada premiera unui film romanesc dintr-un gen mai putin abordat: genul fantastic. Ultimul zburator abordeaza intr-o maniera originala mitul autohton al zburatorului transpus in realitatea cotidiana. Pelicula prezinta o poveste de dragoste intre un personaj care transcede spatiul si timpul si o tanara pentru care este dispus sa faca sacrificial suprem. Din distributie fac parte nume mari din cinematografia romaneasca precum Gabriel Duţu, Iulia Verdeş, Constantin Cojocaru, Constantin Cotimanis sau George Ivaşcu.

Articole mai noi:

Hits: 1058
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 18 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 octombrie
Emisiune 18 octombrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 18 octombrie
Jurnal 15 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu